Aktiviteter 2015

15.JUN Temakveld Finansieringsmuligheter - "Hvordan skaffer jeg kapital til min bedrift?"
Vurderer du å etablere din egen bedrift, men du er usikker på hvordan du kan finansiere oppstart av ditt firma? Vil du vite mer om hvilke finansieringsordninger som finnes for din bedrift? Vi har invitert et utvalg av aktuelle finansieringsmiljøer for å gi informasjon og råd i forbindelse med finansiering av din bedrift. Denne kvelden vil du møte Innovasjon Norge, DNB og Bidra.no. Det vil også være mulighet for å treffe foredragsholderne under pausen. Les dette dokumentet for mer informasjon og program.

5.MAI Temakveld: Markedsføring og kundebehandling - "Hvordan skaper jeg et konsept som kunden elsker?"
Går du med planer om å starte egen bedrift, men vet ikke helt hvordan du skal best mulig markedsføre dine tjenester eller ditt produkt for dine potensielle kunder? Det er ikke ofte produktet i seg selv som er interessant for din kunde, men det de får ut av produktet. Vi har invitert Carsten Torbergsen til å snakke om hvordan du kan representere din bedrift og hvordan du kan bygge kunderelasjoner. Han vil også gi deg tips om hva du bør tenke på og gjøre for å overbevise kunden og få til mer salg. Grip denne muligheten, lære mer og bli kjent med andre gründere fra kurset. Se invitasjonen her og send gjerne meldingen videre til dine kontakter!

20.JAN Temakveld Import, toll og regelverk
Går du med planer om å starte egen bedrift eller har du en bedrift som skal importere varer fra utlandet? Du har kanskje prøvd å sette deg inn i reglene for import og synes det er vanskelig å forstå. 
Norsk senter for flerkulturell verdiskaping ønsker deg velkommen til temakveld om import og tollbehandling. Vi har invitert ansvarlige eksperter fra Tollvesenet som vil gå gjennom grunnleggende regelverk og prosesser for import av varer fra utlandet. Du vil få nyttige informasjon og tips om hvordan du bør gå frem og hva du som importør bør forholde deg til.