Dario

Under DNB NXT sitt arrangement i Drammen, leverte Dario velsmakende fristelser til store investorer og andre gründere.

Velsmakende fristelser til store investorer

Dario De Simone er eier av caféen, Dario, som har en fantastisk atmosfære og kvalitetsvarer. Under DNB NXT sitt arrangement i Drammen, leverte han velsmakende fristelser til store investorer og andre gründere.

DNB arrangerte NXT, Norges største møteplass for investorer og gründere, for første gang i Oslo i fjor. 25.august i år kom arrangementet til Drammen, og Dario var en av gründere som stod for lunsjen denne dagen. Dario serverte sin hjemmelaget italiensk gelato og iskrem, til stor glede for alle deltakerne på arrangementet.

dnb nxt flerkulturell verdiskaping 02

Dario er selv Italiensk, 41 år, hvorav 20 år i Norge og har tidligere fått etableringsveledning av Norsk senter for flerkulturell verdiskaping. Han er grunnleggende partner, og tidligere daglig leder av den berømte iskrembutikken Dolce Vita i Oslo. Alle hans produkter er laget med ferske råvarer fra bunnen av - på godt italiensk vis.

 dnb nxt flerkulturell verdiskaping 03

- Vi produserer all iskrem i lokalene våre i Drammen, slik at våre kunder er sikret den aller ferskeste isen i hele byen. Jeg har alltid vært interessert i autentiske smaker, er jeg alltid på jakt etter nye leverandører som kan garantere de beste resultater.

dnb nxt flerkulturell verdiskaping

Dario var veldig fornøyd med tilbakemeldingene han fikk under DNB NXT, og mener det var en god måte for han å vise seg frem for nye kunder og nettverk. Dario ble selv gründer for over 20 år siden, og har lang erfaring med å etablere bedrift. Men han har et klart råd til alle andre som ønsker å starte bedrift:

- Du må være bevisst og gi 110%. De blir ingen sommerferie eller juleferie de første 2-3 årene ved oppstart av ny bedrift. En må stå på hardt!