Mentor 2020

Covid-19 har rammet norsk næringsliv hardt og Norge trenger mer enn noen gang gründere som etablerer nye virksomheter og skaper fremtidens arbeidsplasser.

Hjelpepakkene har vært mange og rause, men det er fortsatt mange som sliter og trenger litt ekstra inspirasjon og sparring til hvordan møte et næringsliv i endring.

Mentor-NSFV er et spesialutviklet mentorprogram for et mangfoldig næringsliv som kobler gründere med vårt mentorteam. I løpet av høsten kjører vi fire kveldssamlinger hvor du vil få råd om markedslansering, bedriftsutvikling, nettverksbygging og finansiering for videre vekst. Uansett hva dine utfordringer er – strategiske, operative, finansielle. Vi kobler deg til en mentor med den kompetansen du og selskapet trenger.

Er dette noe for deg? Ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring Ingrid Falconer Roe på 905 64 391 for en nærmere prat. Vi snakkes.

Hvem kan søke?

Vi søker deg som har en ferdig forretningsmodell og som er i gang med å realisere gründerdrømmen.
Mentor-NSFV tar i mot deltakere fra hele Viken. Programmet og kursmaterialet er på norsk, men vi er åpne for gründere som forstår norsk, men som ønsker mentoring på engelsk. Søknader behandles fortløpende og blir fulgt opp med et digitalt intervju.
Siste søknadsfrist er 19. september.

Søk her

Vi behandler søknader fortløpende og følger alle opp med et digitalt intervju. Oppstart er tirsdag 22. september kl 17-20 med informasjon om mentorprogrammet generelt, mål og forventninger. Tirsdag 13. oktober, onsdag 28. oktober og tirsdag 10. november kl 17-20 blir det felles samlinger hvor du vil møte din mentor og andre gründere.

SØKNADSKJEMA