Mentor 2020

Covid-19 startet brått og selv om krisepakkene har vært mange og rause er det fortsatt bedrifter som sliter og trenger hjelp for å møte fremtidens utfordringer.

Mentor-NSFV er et spesialutviklet mentorprogram for et mangfoldig næringsliv som kobler bedriftsledere med vårt mentorteam for sparring og veiledning. I løpet av høsten kjører vi fire kveldssamlinger hvor du vil få råd om hvordan du kan gjøre de nødvendige endringene for å utvikle bedriften og redde arbeidsplasser.

Uansett hva dine utfordringer er – strategiske, operative, finansielle. Vi kobler deg til en mentor med den kompetansen du og selskapet trenger.

Er dette noe for deg? Ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring Ingrid Falconer Roe på 905 64 391 for en nærmere prat. Vi snakkes.

Hvem kan søke?

Vi søker deg som er bedriftsleder/eier med et selskap som er i drift. Selskapet må være et registrert AS.
Mentor-NSFV tar i mot deltakere fra hele Viken. Programmet og kursmaterialet er på norsk, men vi er åpne for deltakere som forstår norsk, men som ønsker mentoring på engelsk. Søknader behandles fortløpende og blir fulgt opp med et digitalt intervju.
Siste søknadsfrist er 19. september.

Søk her

Vi behandler søknader fortløpende og følger alle opp med et digitalt intervju. Oppstart er tirsdag 22. september kl 17-20 med informasjon om mentorprogrammet generelt, mål og forventninger. Tirsdag 13. oktober, onsdag 28. oktober og tirsdag 10. november kl 17-20 blir det felles samlinger hvor du vil møte din mentor og andre bedriftsledere.

SØKNADSSKJEMA