Om senteret

Om oss

"Et verdiskapende flerkulturelt Norge"

 

Norsk senter for flerkulturell verdiskaping er et nasjonalt kompetansesenter og et etablerersenter grunnlagt på offentlig initiativ. Et stort nettverk av samarbeidspartnere fra offentlig sektor, næringslivet og akademiske miljøer står bak senteret.

Som etablerersenter har vi fokus på å hjelpe høyt kvalifiserte innvandrere til å etablere bedrift i egen regi, i samarbeid med andre eller som en del av det etablerte næringsliv. Senteret bruker ulike modeller for å fremme verdiskaping blant innvandrere.

Norsk senter for flerkulturell verdiskaping har gjennom årene bygd opp betydelig erfaring om etablerervirksomhet for innvandrere. Som nasjonalt kompetansesenter brukes denne erfaringen for å utvikle fagfeltet flerkulturelt entreprenørskap og formidle kompetansen både nasjonalt og internasjonalt.

Senteret har tilbud både for gründere og etablererveiledere. For mer om kompetansesenter og tjenester mot etablererveiledere klikk her.

Kontaktinformasjon
Telefon: 32 83 27 60
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.