Aktiviteter 2014

2.DES Temakveld Skatt og regelverk
Om du har etablert din bedrift eller har planer om å etablere, er det viktig at du setter deg inn i regler og rutiner innenfor skatt. Vi har invitert rådgivere fra Skatt Sør som skal gi deg grunnleggende informasjon innen bedriftsskatt, regler og avgifter, MVA og frister å forholde seg til. Dette er en god anledning for deg å lære, få tips og råd om hvor å finne mer informasjon for din bedrift.

13.FEB Temakveld Matsikkerhet og regelverk
Har du tenkt å starte en bedrift innen produksjon, bearbeiding og salg av mat og drikke? Eller har du planer om å starte en café eller restaurant? Norsk senter for flerkulturell verdiskaping inviterer deg til en temakveld med matsikkerhet og regelverk som tema. Det er viktig å kjenne til regler og forskrifter innen matservering og matproduksjon før du faktisk setter i gang med etablering av din bedrift.

20.NOV Gründerkonferansen - torsdag 20. november i Drammens Teater kl. 10.00-13.00
I samarbeid med etablererkontorene i Buskerud, Buskerud Fylkeskommune, Innovasjon Norge og Drammen Næringslivsforening ønsker vi deg velkommen til en dag med påfyll og inspirasjon. For mer informasjon om gründerkonferansen les programmet her.

25.SEP Unique Seminar on Social Media Marketing
How to use Social media as a communication tool for your business? In cooperation with Telenor, Virginie Bachelet, Market Communicatios Manager at Telenor Digital, will give us a presentation of the latest thoughts on using social media as a marketing communication tool. She will give us practical advice on how to succeed with your marketing communication, the products that will give best results for your type of business, and how to build a good relationship with your customers using various available tools in the market. See invitation hereTemakveld Onsdag 23. april kl. 17:30 - Skatt, MVA og regelverk
Norsk senter for flerkulturell verdiskaping inviterer deg til informasjonsseminar, der vi får besøk av to rådgivere fra Skatteetaten som skal holde kveldens foredrag. Dette blir en nyttig anledning for deg å stille spørsmål og få viktig informasjon innen skatt for din bedrift.Se program her.

13.FEB Temakveld Helse, miljø og sikkerhet (HMS) - Hvordan skape et trygt arbeidsmiljø for deg og dine medarbeidere?
Viste du at du som bedriftseier har ansvar for å bygge så trygg som mulig arbeidsplass for deg og dine medarbeidere? Også for deg som vil starte egen bedrift, men har ikke kommet i gang enda er det viktig å forstå hvilke HMS krav som gjelder for din bransje. Norsk senter for flerkulturell verdiskaping inviterer til temakveld om HMS og ergonomi. Vi får besøk av Arbeidstilsynet som skal holde foredrag om relevante emner innen HMS for småbedrifter. Gjennom dette seminaret blir du kjent med gjeldende lovverk for ulike bransjer, du får innsikt i hvorfor dette er viktig og du får tips om hvordan du kan jobbe med arbeidsmiljø og sikkerhet i din bedrift.